22.01.12

Catalunya passa per sobre França militar de rugby

49 a 0 en la inauguració del camp de Navata

La selecció catalana femenina de rugby va superar ahir clarament a la selecció de França militar per un contundent 49 a 0. En cap moment la selecció francesa va poder amb les nostres jugadores que es van mostrar superiores en tots els àmbits de joc. La selecció catalana femenina va mostrar una vegada més que té nivell suficient per jugar de tu a tu a qualsevol selecció internacional.

El partit va servir com a inauguració del camp municipal de rugbi de Navata (Alt Empordà). L’Ajuntament de la localitat vol promocionar la instal·lació perquè equips de rugbi del Top14 francès i del Regne Unit facin estades de pretemporada com fan equips de futbol de primera divisió com el Vila-real o l’Espanyol. El partit va comptar amb la presència de l’Alcalde de Navata, Jaume Homs, del vicepresident de la FCR, Salvador Brasó, representant territorial de l’esport de la Generalitat a Girona, Josep Pujols i del president del Comitè de rugbi de la Catalunya Nord, Raimon Rebujent.