19.01.12

Aquest dissabte, Catalunya-França de rugbi femení

El partit suposarà l’estrena del camp de rugbi de Navata (Alt Empordà)

Un mes després d’enfrontar-se a la Selecció d’Euskadi en el Torneig dels Pirineus, la Selecció Catalana femenina de rugbi tornarà a disputar un partit internacional. En aquest cas serà un amistós contra el combinat de França Militar, i l’enfrontament es produirà dissabte a les dues del migdia a Navata, a l’Alt Empordà.

Serà una bona oportunitat per veure el 15 català contra un equip de nivell. En la Selecció Catalana hi destaquen les jugadores de l’INEF Barcelona, que en són gairebé la meitat, i l’ala Júlia Pla, del GEiEG, inclosa en el millor equip mundial de l’any 2011. A més, el partit suposarà l’estrena del camp de rugbi de Navata, situat al costat del camp de futbol de la localitat empordanesa.

Cal recordar que la Federació Catalana de Rugbi té un contenciós contra la FIRA (Federació Internacional de Rugbi Amateur) i als jutjats de París intenta recuperar l’estatus de membre fundador, previ a la llei franquista de l’any 1941 que va eliminar la possibilitat que les federacions catalanes poguessin formar part de federacions esportives internacionals.

Aquesta és la llista de jugadores que ha facilitat la Federació:

GEIEG
Núria Canals
Marta Cabané
Magdalena Pérez
Júlia Pla
Laia Gibert
Ivette Carner

INEF BARCELONA
Aroa González
Meritxell Urbiola
Clara Costa
Raquel Erro
Laura Esbri
Àngela del Pan
Marta Costa
Alex Castillon
Ana Águila
Elena Garnier

UE SANTBOIANA
Judit Rius
Mari Sequedo
Meritxell Mejías
Carina Castillon
Bless Orji

GÒTICS
Diana Gassó
Roser Borràs
Elisabet Andreu

CEU
Arantza Olabarria