09.01.12

“L’esport internacional no el regulen els estats”

El president de la Plataforma, Xavier Vinyals, entrevistat al setmanari El Temps

La primera edició de l’any del setmanari El Temps inclou una entrevista amb el president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals. En una conversa amb el periodista Oriol Ballester, Vinyals parla sense pèls a la llengua i explica clarament que “l’estat espanyol juga brut per impedir el reconeixement internacional de les federacions esportives catalanes”. Això, per exemple, va quedar demostrat al documental ‘Fora de joc’.

El president de la Plataforma també comenta que “hi ha molt bona relació amb la Secretaria General de l’Esport”, mentre el canvi de govern a l’estat espanyol no afectarà la política sobre les seleccions perquè “les diferències entre el PSOE i el PP són tan subtils que jo no les veig”. Sobre el que es pot aconseguir en el futur, Vinyals es mostra optimista i assegura que “som ambiciosos i creiem que podem arribar molt més lluny del que ho hem fet fins ara”.

Podeu llegir l’entrevista sencera a Xavier Vinyals al lloc web d’El Temps
http://www.eltemps.cat/noticia/597/xavier/vinyals/estat/espanyol/joc/brut/impedir/reconeixement/seleccions