04.01.12

Finestres explica els secrets del ‘Fora de joc’

El director del documental en parla al diari Nació Digital

Jordi Finestres ha comentat al seu bloc del diari Nació Digital les reaccions que s’han produït després de l’emissió de ‘Fora de joc’ al canal Esport 3. El director del documental de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes explica en aquest article el procés que es va seguir des de la idea inicial fins que el producte va ser definitiu.

Finestres critica la negativa dels representants del PSOE a aparèixer al reportatge i destaca la franquesa i l’emoció dels entrevistats. A més, valora molt positivament l’audiència que va tenir i el seguiment que se’n va fer a les xarxes socials.

Podeu veure l’article sencer al diari Nació Digital: http://www.naciodigital.cat/opinionacional/noticiaON/2839/foradejoc