02.01.12

Les seleccions catalanes, presents al Festival de la Infància

Biketrial, korbal i pithc&putt

Tres dels esports en què Catalunya competeix internacionalment, bikeTrial, korfbal i pitch & putt, són presents aquests dies al Festival de la Infància que se celebra a la Fira de Barcelona. L’objectiu és la promoció d’aquests esports entre els més petits, augmentar-ne el nombre de practicants i aprofitar per a fer difusió de les Seleccions Catalanes.

El BikeTrial té un espai propi, al pavelló 2 del recinte de Montjuïc. L’Associació Catalana de BikeTrial ho ha aprofitat per organitzar el Campionat dels Països Catalans, en nou categories diferents. A més, s’hi han organitzat diferents activitats d’iniciació.

D’altra banda, dos esports han arribat a un acord per compartir espai. Del 27 al 31 de desembre la Federació Catalana de Korfbal va ocupar un altre expositor del pavelló 2 amb diverses cistelles de korfbal perquè els visitants descobrissin aquest esport. De l’1 al 4 de gener és el torn de la Federació Catalana de Pitch & Putt, que ha instal·lat dos inflables i diferents forats per a practicar el pitch&putt.

Com a Plataforma Proseleccions hi hem col·laborat cedint el nostre estand que serveix de punt d’informació i així tothom qui s’hi acosti pugui conèixer aquests dos esports on Catalunya competeix a nivell internacional de forma oficial. Així que ja ho sabeu, si aneu al Festival de la infància no us oblideu de passar pels estands on les Seleccions Catalanes hi són presents.