30.12.11

Tot a punt pel Catalunya – Tunísia

Ha de ser una festa reivindicativa

Últimes hores frenètiques abans del partit internacional d’aquest vespre que enfrontarà a la selecció catalana de futbol contra la campiona de la Copa de les Nacions d’Àfrica, la selecció de Tunísia. El partit serà a les 19h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Les entrades es poden aconseguir encara al Servicaixa i a les taquilles de l’estadi. Segons informen de la Federació Catalana de Futbol ja n’hi ha més de 30.000 venudes i per tant l’estadi farà molt goig.

El seleccionador català, Johan Cruyff, comptarà amb la presència dels millors jugadors catalans, alguns dels quals són campions mundials amb el Barça i altres són figures dels altres equips professionals catalans. Valdés, Piqué, Cesc, Xavi, Sergio Garcia, Verdú, Bojan, són alguns dels jugadors que defensaran avui la samarreta de Catalunya.

Però el partit no ha de ser només una festa esportiva sinó que s’hi ha de portar la reivindicació d’oficialitat de la selecció catalana de futbol. Per això la Plataforma repartirà banderoles amb el lema “Catalunya al Mundial Brasil 2014” i demana que al minut 20 i 14 segons (que coincideix amb la data 2014) tothom aixequi les banderes per reclamar-ho.

Ens veiem al camp!

Una Nació, una Selecció!
Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes