29.12.11

Accions reivindicatives al Catalunya – Tunísia

Catalunya al Mundial Brasil 2014

Demà, el partit de futbol entre les seleccions nacionals de Catalunya i Tunísia serà, també, un espai de reivindicació nacional al voltant del reconeixement internacional de la selecció catalana de futbol.

La Plataforma Proseleccions hi serà present amb una acció reivindicativa emmarcada en la campanya “Catalunya al Mundial Brasil 2014”.

Abans del partit es repartiran octavetes i banderoles amb el text “Catalunya al Mundial Brasil”. I al minut 20 amb 14 segons, moment que coincideix amb l’any del mundial del Brasil, el 2014, es demanarà que tothom aixequi les banderoles i reclami el que creiem que és un dret de Catalunya: poder competir a nivell internacional de forma oficial. Com ja poden fer 21 esports i amb molt bons resultats.