28.12.11

“Estem entre les sis millors d’Europa”

Declaracions de Johan Cruyff a El9esportiu

De tots es sabut que si Catalunya pogués disputar una Eurocopa de futbol tindria aspiracions de medalla. També ho pensa el seleccionador català Johan Cruyff que considera que amb l’alt nivell de jugadors de la selecció catalana segur que sortiria entre els sis principals favorits, juntament amb Holanda, Anglaterra, Alemanya…

Cruyff també aprofita per parlar de la selecció de Tunísia la qual considera un escaló per sobre d’Hondures, rival de Catalunya l’any 2010. En l’entrevista mostra també l’esperança que hi hagi una molt bona entrada al camp per gaudir d’un espectacle de primer nivell i agraeix els clubs catalans les facilitats rebudes per poder comptar amb els seus jugadors.

El seleccionador català també destaca la motivació dels jugadors convocats per jugar el partit de divendres i la implicació de tots ells.

Podeu llegir l’entrevista sencera a www.el9.cat