28.12.11

Mourinho serà present al Catalunya – Tunísia

Entre grans mesures de seguretat

La Federació Catalana de Futbol acaba de confirmar a la Plataforma Proseleccions que l’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho serà present divendres al Catalunya – Tunísia. La Federació va rebre la petició oficial del Reial Madrid i després de consultar-ho als Mossos d’Esquadra per garantir-ne la seguretat avui mateix ha confirmat Madrid que hi podia assistir. Això si, la FCF habilitarà una zona especial per Mourinho que estarà custodiada per efectius de paisà dels Mossos d’Esquadra.

L’entrenador portuguès no serà l’únic entrenador estranger que presenciarà el partit. Es parla que la xifra de peticions ha voltat les 15 i entre ells hi ha tres seleccionadors de primer nivell.

Aquest és un alicient més per anar divendres al Catalunya – Tunísia. No us ho podeu perdre!