23.12.11

El 9 esportiu i la Plataforma Proseleccions al Catalunya – Tunísia

El dia 30 de desembre l’estadi olímpic Lluís Companys ha de ser una gran festa reivindicativa en favor de les Seleccions Catalanes i el seu reconeixement internacional. Per ajudar-hi, la Plataforma Proseleccions i El9esportiu han arribat a un acord de col·laboració. Per una banda, col·laboradors de la Plataforma repartiran abans de començar el partit, milers d’exemplars especials d’El9esportiu, l’únic diari esportiu en català i el que més aposta per les Seleccions Catalanes.

La Plataforma Proseleccions també està preparant una acció reivindicativa durant el partit. Repartirà 1000 banderoles amb el lema “Catalunya al mundial Brasil 2014” perquè al minut 20 i 14 segons s’aixequin totes reclamant el dret de Catalunya de competir en el proper mundial de futbol. El9esportiu col·laborarà en la difusió d’aquesta acció el dia del partit i els dies previs. La gent que no tingui banderola l’animem a que ho faci amb senyeres o estelades tot cridant “Catalunya al mundial!”

Una Nació, una Selecció!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes