23.12.11

Convocatòria de luxe pel Catalunya – Tunísia

11 jugadors del Barça, 7 de l’Espanyol, Bojan i Coro

Ja tenim els 20 jugadors que defensaran la samarreta de Catalunya el proper 30 de desembre contra Tunísia. I deu ni do el nivell esportiu de la nostra selecció. L’entrenador català, Johan Cruyff, ha convocat el bo i millor del futbol català.

Del Barça campió del món tenim 11 jugadors: Valdés, Fontàs, Puyol,Piqué, Busquets, Xavi,Cesc, Cuenca,Muniesa, Montoya i Sergi Roberto. I de l’Espanyol que està a un pas d’Europa set més: Kiko Casilla,Amat, Raul Rodríguez,Dídac, Verdú,Álvaro, Sergio García. Completen l’eliminatòria un dels jugadors més estimats de l’afició catalana, Bojan Krkic (Roma) i Corominas del Girona, Sergio Yuste del Nàstic i Puigdollers del Sabadell.

Amb aquesta convocatòria queda palès el grau de compromís dels jugadors catalans amb la nostra selecció i que el dia 30 podrem viure un espectacle de primer nivell mundial. Si encara no teniu les entrades mireu el següent enllaç i si voleu anar-hi amb autocar mireu aquí.

Catalunya al Mundial Brasil 2014!