08.12.11

Catalunya cau derrotada 4 a 0 davant la Rep.Txeca

A l’Europeu femení de futbol sala

La selecció catalana de futbol sala s’enfrontava avui a l’equip amfitrió de l’Europeu femení que es disputa aquesta setmana a Praga. Les txeques eren a priori l’equip més potent juntament amb la selecció de Rússia. I avui han demostrat una efectivitat i un estil de joc molt difícil de contrarestar per a qualsevol equip.

El partit ha començat igualat i amb ocasions per ambdues seleccions. Catalunya jugava al peu amb combinacions ràpides i bons moviments gràcies a la bona tècnica individual de les jugadores catalanes. En canvi la República Txeca basava el seu jo amb passades llargues de la portera cap a les dues davanteres, molt potents físicament. La República Txeca ha pogut trencar el 0 a 0 amb un espectacular gol de taló que posava l’1 a 0 amb el que s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat un calc de la primera amb la diferència que les txeques han gaudit d’alguna oportunitat més i que les han aconseguit transformar fins posar el 3 a 0. Catalunya ha trobat moltes dificultats per construir jugades de perill i al final del partit el joc s’ha entrebancat amb continues faltes. En una d’aquestes, les txeques han aconseguit transformar un doble penal tot deixant el marcador en el 4 a 0 final.

Després d’aquesta derrota Catalunya es troba amb 3 punts i tercera en la classificació encapçalada per la República Txeca amb 9 punts en tres partits i Rússia amb 6 en 2. Demà la selecció catalana s’enfrontarà amb l’altre rival difícil del campionat, Rússia, a partir de les 18h. Com sempre es poden seguir els partits a http://www.net-tv.cz/#upozorneni i a través del hashtag  #eurofutsalfem

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4