06.12.11

Catalunya 8 – Itàlia 1

El debut somiat a l’Europeu femení de futbol sala

Primer partit i primera victòria de la selecció catalana femenina de futbol sala. El debut aquesta tarda a l’Europeu absolut de Praga no hauria pogut ser millor.

La selecció catalana ha estat l’encarregada d’inaugurar l’Europeu contra la selecció d’Itàlia. Les italianes presentaven un equip jove i que a priori era un dels rivals més dèbils del campionat. I així s’ha confirmat, Catalunya ha passat per sobre les italianes per un clar 8 a 1.

La primera meitat ha començat amb 3 gols catalans, els dos primers han arribat de corner i el tercer de penal. Quan semblava que la selecció italiana no s’aixecaria, les italianes han pogut marcar un gol i han tingut una altra bona ocasió per acostar-se en el marcador. Catalunya ha sabut reaccionar i aturar els atacs italians i només el pal ha pogut evitar el quart gol català.

La segona part ha estat un passeig per les catalanes que han fet gaudir el públic assistent amb 5 gols més, alguns dels qual de molt bella factura. Catalunya ha estat molt superior tècnicament i sobretot ha sabut moure la pilota d’un costat a l’altre fins aconseguir bones posicions de xut trobant sovint espais a l’esquena de la defensa. Les golejadores catalanes han estat Carolina Juliench, Carolina Jimenez (3), Cristina Seguer, Judit Peran, Cristina Moreno i Anna Munné.

Primera victòria que posa Catalunya en la primera posició de l’Europeu a l’espera del segon partit del dia, el França – República Txeca. Demà Catalunya descansa i dijous a les 18:30 s’enfrontarà a l’equip local, a priori molt més potent que les italianes.