03.12.11

Catalunya quarta en l’Europeu sub21 de futbol sala

Després de caure 5 a 1 davant la República Txeca

En l’últim partit de la competició, la selecció catalana sub21 de futbol sala ha caigut derrotada 5 a 1 davant la República Txeca. Aquesta derrota fa que la selecció catalana quedi finalment en la quarta posició del campionat. La trajectòria catalana compta amb una victòria davant França i tres derrotes davant Rússia, Bèlgica i la República Txeca. La selecció russa, màxima favorita, ha demostrat la seva superioritat i aconseguint la victòria final. Bélgica ha quedat segona, Txequia tercera, Catalunya cuarta i França última.

La selecció catalana anava al campionat amb una selecció molt jove i inexperta i això s’ha notat. Però l’experiència haurà servit als jugadors de cara a futures competicions internacionals.

Des de la Plataforma Proseleccions volem felicitar els nostres jugadors i tècnics pel seu esforç i sacrifici i també a la Federació Catalana de Futsal per l’èxit organitzatiu i de públic. També a l’Ajuntament de Ripoll per totes les facilitats que ha posat i per l’aposta decidida per donar suport a les seleccions catalanes reconegudes.

Catalunya: Choez, Marc Parets, Victor López, Sorrosal, Flor, Espanyol, Castro, Bria, Martínez, Jordi Pericas.
Txèquia: Morong, Haloda, Semmler, Veceras, Meril, Bordac, Domeje, Cais, Petrasel, Volda.
Àrbitres: Rachid (França) i Paul (Bèlgica)

Gols: 0-1 Volda minut 5. 1-1 Sorrosal, minut 9. 1-2 Veceras, minut 11. 1-3 Haloda minut 17.  1-4 Domeje minut 23. 1-5 Volda minut 36.