03.12.11

Catalunya perd amb Bèlgica i Rússia campiona d’Europa sub21

A l’Europeu sub21 de futbol sala de Ripoll

03/12/11

Derrota ajustada de Catalunya en el seu tercer partit de l’Europeu sub21 de futbol sala. La primera part va acabar en em pat a 0 i Catalunya hauria pogut avançar-se amb dos grans oportunitats de Sarrosal i Flor que van acabar al pal i a les mans del porter belga.

La segona part va ser diferent. L’entrenador belga va fer sortir al camp el seu millor jugador, Dillen, i aquest va demostrar la seva qualitat amb dos gols en cinc minuts. Un tercer gol de l’equip belga posava les coses impossibles per a Catalunya que va tenir temps però de fer un gol mitjançant Flor.

La selecció de Rússia es va procalamar campiona a falta d’una jornada en derrotar 4 a 3 a la República Txeca, rival català en la última jornada.

Alineacions.

CATALUNYA: Choez, Paredes, Victor López, Sorrosal, Jordi, Espanyol, Flor, Bria, M. Martínez I Ferreiro i Castro.

BÈLGICA: Linmans, Tarik, Channout, ílies, Errasel, Dimitri, Dillen, Convents, Atauil.

Gols 01. Dillen m.23, 0,2 Dillen m. 24, 0-3Channout. m. 34, 1-3 Flor m. 35