30.11.11

Un Catalunya – Espanya a l’Europeu de tamborí?

El 3 i 4 de desembre a Budapest

La selecció catalana masculina i femenina de tamborí participaran el proper 3 i 4 de desembre al 1st European Tamburello Championship a la localitat hongaresa de Gödöllo (Budapest).

És la primera vegada que es disputa un Europeu de seleccions i per tant és també el debut de Catalunya en aquesta competició. La selecció catalana forma part des del 2009 de la Federation Internationale de Balle Au Tambourin, entitat que engloba els països practicants d’aquest esport al món.

L’Europeu es disputa en categoria masculina i femenina. En la masculina la nostra selecció s’enfrontarà a la primera fase amb Hongria, equip amfitrió, i Itàlia, la millor selecció del món. Els dos primers del grup passaran a semifinals on es podrien enfrontar amb França, Alemanya o Espanya. En cas que els rivals fossin els espanyols altre cop es demostraria que es pot competir amb normalitat i que no passa res.

En categoria femenina la competició es disputarà en format de lligueta i els rivals de Catalunya seran les seleccions de França, Itàlia, Alemany i Hongria.

Cal reconèixer l’esforç dels jugadors i jugadores de Catalunya per partida doble: esportiu i econòmic, ja que s’han hagut de finançar el viatge i l’estada de la seva butxaca. La Federació Catalana de Tamborí està convençuda de què suaran la samarreta per tal d’obtenir un molt bon resultat en el seu debut. Nosaltres també n’estem convençuts!

Convocatòries

Selecció masculina

Entrenadors: Òscar Fuster i Jesús María
Jugadors: Christian Cirera, Quim Espósito, Nau Marieges, Jordi Moncusí i Marc Satorra.

Selecció femenina

Entrenador:Javi Vázquez
Jugadores: Joana Carbó, Aida Domínguez, Aina Hernando, Sonia Marturano i Neus Serra.

Enllaços

Federació Catalana de Tamborí: www.tamcat.org

Federació Hongaresa de Tamborí: www.tamburello.hu