28.11.11

Itàlia derrota a Catalunya en gym racket

Ahir diumenge al CN Sant Andreu

L’actual campiona del món de beach tennis, la selecció italiana, visitava aquest cap de setmana Barcelona per enfrontar-se a la selecció catalana, medalla de bronze en l’últim mundial. Catalunya sabia que la victòria seria difícil però veia el partit com una oportunitat de millora i aprenentatge del gran dominador mundial de l’esport.

I així va ser. Itàlia va derrotar per 6 partits a 2 a Catalunya. Però el duel va ser més igualat del que indica el marcador perquè en varis partits Catalunya va perdre per molt poca diferència posant les coses molt difícils als campions italians.
Durant tot el matí molts curiosos van passar pel CN Sant Andreu per veure la competició d’aquest esport que es juga majoritàriament en la platja però que també té la seva versió sobre gespa (on es va jugar ahir) i parquet.

L’enfrontament va comptar amb la col·laboració de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i hi va comptar amb la presència del president de l’Associació Beach Tennis Catalunya, Joan Egea, el vicepresident de la Plataforma, Sergi Blazquez, així com diversos consellers del districte de Sant Andreu ja que la competició es disputava en el marc de la seva festa major.