20.11.11

Catalunya segona del món en físic-culturisme

I dos medalles d’or, dos de plata i tres de bronze al mundial

La selecció catalana de físic-culturisme va aconseguir ahir a Schio, Itàlia, la segona posició per països al campionat del món, només superada per França i per davant la Gran Bretanya. Els esportistes catalans van aconseguir 7 medalles en tota: 2 d’or, 2 de plata i 3 de bronze.

Catalunya, que era vigent campiona del món, aconsegueix el seu segon millor resultat en un mundial. Cal destacar la competició de Jordana de Haro i Miguel Angel Sanchez que van aconseguir els dos ors catalans en les categories de body form i -70kg.

CLASSIFICACIÓ PER PAÏSOS
1r. FRANÇA
2n.CATALUNYA
3r GRAN BRETANYA
4t. ITÀLIA
5è BÈLGICA
6è ESLOVÀQUIA

MASTERS III
4T. Ricardo Barbeitio

MASTERS II

3r. Antonio FUENTES

MASTERS I

3r. Josep Mª GARCIA

SÈNIOR – 65 Q

2n. José GARCERA
3r. Juan RAMIREZ

SÈNIOR – 70 Q

1r. Miquel Àngel SANCHEZ

SENIOR -.80 Q
4t. Fèlix BARRACHINA

BODY-FORM
1ª Jordana DE HARO
2ª Montserrat TELLO