15.11.11

“No seria el mateix representar Espanya en un mundial”

Entrevista a lajornada.cat a Xavi Blazquez i a laGraderia a Silvia Mayo i Marc Castillo

Com sempre diem a la Plataforma Proseleccions, el fet que un esport estigui reconegut internacionalment fa que tingui una major projecció i que els mitjans hi dediquin més atenció que als altres esports de seguiment similar.

Això va passar especialment amb el korfbal després que Catalunya aconseguís el quart lloc en el mundial de la Xina. Dos exemples d’aquest seguiment són l’entrevista que lajornada.cat li va fer a Xavi Blazquez i també l’entrevista amb profunditat que el programa d’Ona FM, la Graderia, va fer a la Sílvia Mayo (presidenta de la FCK) i al Marc Castillo (jugador de la selecció).

Podeu escoltar l’entrevista aquí

{mp3}korfbal-entrevista{/mp3}

I llegir l’entrevista a Xavi Blazquez al següent enllaç

http://lajornada.cat/2011/11/14/xavi-blazquez-veient-levolucio-que-hem-fet-es-possible-somiar/#comment-469