11.11.11

Ja tenim selecció catalana de fisic-culturisme pel mundial 2011

Selecció feta durant el Campionat de Catalunya

Les Borges Blanques va ser la seu el passat 5 de novembre del Campionat de Catalunya 2011 de físic-culturisme. La prova havia de servir per a fer la selecció d’esportistes que competiran amb Catalunya al proper mundial de l’especialitat. Aquest tindrà lloc el 18 i 19 de novembre a Schio (Itàlia).

La selecció catalana estarà formada pels següents esportistes:

Màster I                Josep Mª Garcia
Màster II               Toni Fuentes
Màster III              Ricard Barbeitio
Body Form            Montse Tello-Jordana de Haro
Sènior -70 kg        Josep Garcerà
Sènior -75kg         Miquel A Sànchez
Sènior -80kg         Felix Barrachina

Recordem que Catalunya té un enorme potencial en el físic-culturisme. Sense anar més lluny Jordana de Haro és campiona d’Europa 2011 i Montse Tello campiona mundial 2010. Per tant la selecció catalana viatjarà a Itàlia amb moltes ganes d’aconseguir medalles i algun títol mundial.

Molta sort campions i campiones!