11.11.11

Catalunya a les semifinals de la Copa Amèrica femenina d’hoquei patins

S’entronta a l’Uruguai a les 23h.

La selecció catalana femenina d’hoquei patins està disputant des del passat dimarts la Copa Amèrica a la ciutat de Sao Paulo (Brasil). 5 equips competeixen pel preuat guardó: Brasil, Xile, Uruguai i Sud-àfrica, a més de Catalunya.

La selecció catalana fins ara ha demostrat la seva superioritat guanyant els 4 partits de la primera fase. Només la selecció xilena, selecció que ha estat campiona del món, va poder posar les coses difícils a les catalanes. El resultat final 3-2 demostra aquesta igualtat. Els altres partits s’han superat amb facilitat vencent a l’Uruguai per 8 a 0, al Brasil per 6-2 i a Sud-àfrica per un contundent 13-0.

Les semifinals enfrontaran Catalunya i Uruguai (23h. hora catalana) i Xile i Brasil (24:30h. hora catalana).

L’objectiu de la selecció catalana és endur-se la competició i demostrar així el seu enorme potencial. Catalunya és entrenada per Josep Mª Barberà i compta amb les següents jugadores: Caterina Ortega i Ester Nadal (C.P.Vilanova), Vicki Rodriguez i Maria Majó (Arenys de munt), Cristina Barceló i Anna Casarramona (C.P.Voltregà) Maria Díez (Igualada H.C.), Marta Mompart (Sferic de Terrassa), Yolanda Font (Cerdanyola H.C.) i Berta Tarrida (Reus Deportiu).

Podeu veure tota la informació dels partits al web del campionat