05.11.11

Catalunya 4ª del món en korfbal

Orgullosos de ser catalans!

Per primer cop en la història la selecció catalana de korfbal ha quedat entre els quatre primers en un mundial. Fins ara la millor classificació va ser el 7è lloc aconseguit l’any 2007. Avui teníem la il·lusió d’aconseguir el bronze però la selecció de Xina Taipei s’ha mostrat imparable i ha acabat guanyant a Catalunya per 33 a 16. 

La primera part ha estat molt igualada com ja va passar contra Bèlgica a les semifinals. Continus intercanvis de cistelles han fet que s’arribés al descans amb 12-10 per Xina Taipei. El jugador xinés Chun-Hsien WU portava la meitat dels punts del seu equip convertint-se en un malson per la defensa catalana.

I malauradament la segona part ha estat també com a les semifinals. Xina Taipei ha premut l’accelerador i amb una efectivitat increïble ha començat a anotar i anotar fins escapar-se clarament en el marcador. La defensa catalana no ha pogut fer res per aturar els xinesos que han aconseguit 21 gols en la segona meitat, destacant l’anotació de Szu-Yu LIN que amb 8 gols ha fet tota una exhibició. 

Aquesta derrota no amarga l’espectacular campionat que ha fet la nostra selecció. 4 victòries i tres derrotes però contra la primera, segona i tercera seleccions del món. Ningú s’esperava el nivell tant alt de l’equip català que ha estat la sensació del campionat i que ha posat en boca de tothom Catalunya i el seu bon nivell esportiu. 

Estadístiques del partit

La selecció catalana arriba demà a les 21:20 a l’Aeroport del Prat. Se’ls està preparant una càlida rebuda  per agrair-los tot l’esforç que han fet aquests dies i la imatge que han donat del nostre país a l’altra punta del món. S’ha quedat a les 21h a la Terminal1. Porteu xiulets, banderes, pilotes, tot allò que pugueu per donar-los una rebuda com es mereixen. 

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes volem mostrar el nostre agraïment pel campionat que ha fet la selecció catalana de korfbal. I constatar un cop més que les seleccions catalanes reconegudes porten la imatge de Catalunya i el seu esport pel món i que no pararem la nostra tasca d’aconseguir-ne cada cop més! 

Una Nació, una Selecció!