29.10.11

Portugal rival per lluitar per les medalles

Victòria davamt Xina per 27 a 17


La selecció catalana de korfbal ha guanyat contra la Xina el seu tercer partit de la fase de grups del Mundial i es jugarà amb Portugal accedir a semifinals i per tant a la lluita directa per les medalles. Catalunya ha passat de fase com a primera de grup i es trobarà a la segona fase en un grup amb Portugal, Holanda i la Rep.Txeca. Catalunya arrastra 3 punts de la primera fase igual que Holanda. Degut a la imbatibilitat holandesa, el guanyador del Catalunya – Portugal passarà a semifinals conjuntament amb Holanda. 

El partit contra la Xina ha començat més disputat del que es preveia. La Xina ha fet un esforç aquests últims anys per preparar un bon equip pel seu mundial. Però la selecció catalana està en ratxa i no s’ha deixat sorprendre. Després d’un 2 a 2, Catalunya ha premut l’accelerador per posar-se 8 a 4 en el marcador. Els xinesos han reaccionat i s’ha posat només a dos gols però abans del descans Catalunya ha pogut augmentar la distància fins als 5 gols (12 a 7).

La segona part no ha tingut història i aviat s’ha convertit en un monòleg català. La selecció catalana ha anat augmentant el seu avantatge gràcies l’anotació de Sergi Gabriel, Xavi Blazquez i Jose Manuel Alvarez. Al minut 48 la distància ja era de 7 gols (20-13). Al final dels 60 minuts reglamentaris el marcador s’ha quedat amb un clar 27-17 per Catalunya. Victòria, primera posició de grup i moltes esperances dipositades en la segona fase.

Per Catalunya cal destacar els 7 gols de Sergi Gabriel i els 5 d’Òscar Hernandez i Xavi Blazquez. Per la Xina el màxim anotador ha estat Shuaishuai Liang amb 6 gols.

La selecció catalana tindrà descans demà i dilluns partit decisiu contra Portugal a les 7 del matí hora catalana. El partit es presenta molt igualat ja que són dues seleccions amb un nivell similar. Tot i això Catalunya tindrà la moral pels núvols després de la seva impressionant primera fase del campionat.

Podeu seguir les evolucions del partit a través del twitter a @seleccatalanes i també a través del web de la IKF http://www.worldkorfball.org/competitions/62.html

Estadístiques del partit http://www.worldkorfball.org/games/1131.html

Catalunya:
, Jose Manuel Álvarez (4), Raquel Varela (1), Sergi Gabriel (7), Vanessa Viana (1), Xavi Blàzquez (5), Montse Cortés (1), Miriam González , Oscar Hernández (5) -equip inicial- Laia Rosa, , Ivan Alberich, Albert Camprubí (1),Berta Aloma, Marc Castillo (1),  Marta Flores (1),