28.10.11

Catalunya guanya Gal·les i ja és a la segona fase

Resultat contundent (28-6)

Dos partits dos victòries. No hauria pogut començar millor el mundial per la selecció catalana de korfbal. Si el primer partit va ser molt igualat i es va decidir en els minuts finals el segon ha estat tot el contrari. Des del començament ha quedat clara la superioritat catalana i que el partit seria plàcid pels interessos de Catalunya.

Tot ha començat amb un parcial de 6 a 0 en els primers 7 minuts amb tres gols de Xavi Blazquez. Ja es veia clar que la dèbil selecció de Gal·les no tindria res a fer contra un equip català amb una gran moral després de la victòria del primer dia contra la República Txeca. El primer punt Gal·les ha arribat al minut 9. En les següents jugades fins arribar al descans Catalunya ha augmentat la diferència fins al 14-2 amb que s’ha arribat a la mitja part. Blazquez amb 4 gols s’ha erigit com a màxim anotador català.

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica que la primera. Catalunya ha continuat augmentat la distància amb Gal·les i s’ha permès fer rotacions per estar més descansats en el partit de demà contra la Xina que decidirà el primer de grup. En el minut 31 ha debutat amb la selecció en partit oficial Ivan Alberich que ha aconseguit dues anotacions. El domini català s’ha traduït en una plàcida segona part i un resultat final de 28 a 6. Els màxims anotadors catalans han estat Albert Camprubí i Xavi Blazquez amb 4 punts cadascú.

Catalunya encapçala ara mateix el seu grup amb 4 punts en dos partits. Demà disputarà contra la Xina el tercer i últim partit de la fase de grups a les 13:30 hora catalana. Servirà per decidir la primera posició del grup i passar a la segona fase de grups amb 3 punts i possibilitats de passar a semifinals.

Podeu veure totes les estadístiques del partit aquí

Gal·les: Carla Bennet (1), Hannah Evans, Jo Nash, Kevin Jones (2), Nick Wilkins (2), Rick Scowcroft, Ruth Campbell, Will Hayward – equip inicial – John Williams (1) i Zoe Rose.

Catalunya: Berta Aloma (2), Marc Castillo (2), Laia Rosa (2), Xavi Blazquez (4), Albert Camprubí (4), Miriam González (3), Oscar Hernández (3) i Montse Cortés (3) – equip inicial – Vanessa Viana (50′) (1), Jose M. Alvarez (46′) (2), Marta Flores (48′), i Ivan Alberich (31′) (2).