27.10.11

Custo dissenyarà la nova samarreta de la selecció catalana de futbol

Fa dos anys ja va defensar les Seleccions Catalanes

La Federació Catalana de Futbol va fer públic ahir que el dissenyador català Custo Dalmau, un dels més reconeguts a nivell internacional, serà l’encarregat de dissenyar la nova samarreta de la selecció catalana de futbol pel 2012.

L’acord el van tancar el president de la FCF, Andreu Subies, i el vicepresident Juanjo Isern, amic personal de Custo Dalmau. Amb aquest acord es busca promocionar la imatge de la selecció fora de l’àmbit futbolístic i a l’hora atreure l’atenció mediàtica entorn la nostra selecció.

Custo Dalmau va ser portada de la revista Selecciona’t el novembre de l’any 2008. En l’entrevista Custo defensava les Seleccions Catalanes i la imatge que porten de Catalunya arreu del món: “Tot el que permeti mostrar la teva identitat a fora és positiu. Aconseguir Seleccions esportives pròpies seria un pas important i s’hi ha d’apostar fort, especialment per aquells esports que generen més afició entre la gent. Sóc català, he competit amb Catalunya, i defensaria qualsevol iniciativa d’aquest tipus.”

Podeu llegir-la sencera aquí