24.10.11

Gran èxit de l’activitat de la Plataforma Proseleccions a la Festa dels Súpers

Els esports reconeguts hi van ser presents

Més de 2800 nens i nenes van poder provar durant aquest cap de setmana el pitch&putt, el korfbal o el futbol sala a la Festa dels Súpers. La Plataforma Proseleccions tenia un espai de 200m2 amb dos forats de pitch&putt, dues porteries de mini futbol sala i dos cistelles de korfbal. A més a més, tots els nens i nenes es van endur el pòster calendari de les seleccions catalanes 2012 amb algunes de les dates d’Europeu i Mundials on participarà Catalunya.

Des de la Plataforma sempre hem cregut convenient oferir als esports reconeguts el màxim d’espais de difusió. I la Festa dels Súpers és un dels més importants de Catalunya. Aquest cap de setmana hi ha passat més de 400.000 persones, desenes de milers de les quals han vist l’estand de la Plataforma Proseleccions i han pogut conèixer alguns dels esports en què Catalunya competeix a nivell internacional.

Finalment, ens agradaria donar les gràcies a tots els voluntaris que ens han ajudat aquest cap de setmana, tant els col·laboradors de la Plataforma com els de les Federacions Catalanes participants. Sense ells no hauria estat possible.

Una Nació, una Selecció