21.10.11

Les Seleccions Catalanes a la Festa dels Súpers

Korfbal, futbol sala i pitch&putt

Si teniu nens petits aquest cap de setmana teniu l’oportunitat de gaudir d’una gran experiència. Torna la Festa dels Súpers dissabte i diumenge a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Multitud d’activitats faran les delícies dels més petits durant tot el cap de setmana. I les Seleccions Catalanes hi seran presents: korfbal, futbol sala i pitch&putt. Així podrem ensenyar als més petits els esports en què Catalunya competeix a nivell internacional de forma oficial.

Podeu venir de 10 a 19 i si passeu per l’estand de la Plataforma Proseleccions i feu el circuit d’esports reconeguts rebreu el pòster/calendari 2012 de regal. Hi ha autobusos llançadora que surten de plaça Espanya i que us deixen davant mateix de l’estadi.

Si voleu veure el programa complert d’activitats premeu aquí

Us hi esperem!