20.10.11

La Selecció Catalana de Dards rebuda a la Generalitat

Ivan Tibau anima a les altres Federacions a fer el pas

Ahir a la tarda la Federació Catalana de Dards, recent reconeguda per la World Darts Federation, va ser rebuda al Museu Collet de la Generalitat pel Secretari General de l’Esport. Ivan Tibau va voler agrair i felicitar la FCD per aquesta fita i posar-los com a exemple davant les altres federacions catalanes que no han sabut fer el pas per aconseguir-ho.

A la recepció, on hi va ser present la selecció catalana de dards que va competir per primer cop en un mundial a Irlanda, la presidenta de la FCD, Raquel Holgado, va voler donar les gràcies a jugadors, clubs, Generalitat i a la Plataforma Proseleccions pel suport rebut en el procés de reconeixement que ha durat dos anys.

La FCD va comptar amb el suport a la cerimònia de diferents presidents de Federacions Catalanes com Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet, Jordi Eduardo, president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Joan Ricard, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, entre d’altres.