17.10.11

Recepció oficial de la Generalitat a la selecció catalana de Dards

Després del seu reconeixement internacional

Aquest dimecres dia 19 a les 19h al Museu Dr. Melcior Colet (c/ Buenos Aires, 56) el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, oferirà una recepció a la Federació Catalana de Dards per celebrar el seu recent reconeixement internacional i fer palès el suport del nou govern a la internacionalització de l’esport català i l’oficialitat de les Seleccions Catalanes.

L’acte, obert a tothom, vol ser un reconeixement a la FCD i a totes aquelles persones que els últims anys han treballat per aconseguir el reconeixement internacional i que han permès que els darders catalans puguin competir a mundials i europeus amb Catalunya.

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes també hi serà present, amb el seu president Xavier Vinyals al capdavant i membres de la junta directiva, com a impulsora del reconeixement internacional de la FCD i entitat que ha gestionat tot el procés.

Des de la Plataforma Proseleccions volem convidar-vos a assistir a l’acte i mostrar el suport a la FCD per la tasca feta i alhora perquè serveixi d’exemple per altres federacions que encara no s’han animat a treballar pel seu reconeixement internacional.