13.10.11

Participació i fluix resultat a l’Euro CUP 2011 de futbol australià

Disputada a Belfast el 8 d’octubre

La selecció catalana de futbol australià va participar el passat cap de setmana a l’Euro CUP 2011, la competició per països més prestigiosa d’Europa. Un total de 18 seleccions nacionals europees van competir per la victòria final que es va endur Irlanda guanyant a l’últim partit a Croàcia per 41 a 14.

Catalunya per la seva banda va perdre els dos partits de la fase de grups i no va poder passar a quarts de final. En el primer la derrota va ser un per un ajustat 15 a 24 contra la selecció de Rússia. En el segon partit la derrota va ser més ajustada (66 a 0) contra Croàcia, que finalment va ser finalista de la competició.

Com sempre diem des de la Plataforma Proseleccions, ja només la participació en competicions internacionals és una victòria per la projecció de Catalunya i el seu esport a l’exterior.

Classificació final

1. Ireland
2. Croatia
3. England
4. Italy
5. France
6. Scotland
7. Wales
8. Spain
9. Europe Crusaders
10. Russia
11. Finland
12. Denmark
13. Germany
14. Finland
15. Sweden
15. Netherlands
16. Austria
17. Iceland
18. Catalunya