13.10.11

Festa dels Súpers 2011: et selecciones?

Vine a la Festa dels Súpers 2011

Després de l’èxit de l’any passat, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes torna a participar activament a la Festa del Club Super 3. El principal objectiu de la Festa és oferir als nens i nenes un cap de setmana de fantasia i il·lusió amb un munt d’activitats, esdeveniments culturals, esportius i socials. Aquest any la festa és els propers 22 i 23 d’octubre.

La Plataforma organitza durant tot el cap de setmana un circuit d’esports per incentivar als més petits a la pràctica dels esports reconeguts i també per començar a conèixer les Seleccions Catalanes.

Hi podrà participar tothom que vulgui i hi haurà un pòster-calendari de regal per a tots els participants.

Des de la Plataforma ProSeleccions fem una crida a aquells que vulgueu col·laborar per atendre el nombrós públic que s’apropi al nostre estand.

Vine i dóna’ns un cop de mà, pots portar amics i amigues. Truca’ns al 935538220 o envia’ns un correu electrònic amb un telèfon de contacte a info@seleccions.cat , indicant-nos la vostra disponibilitat, tot el dia, matí o tarda i les vostres dades de contacte, sobretot telèfon mòbil. L’horari serà des de les 9:30h del matí a les 19:30h de la tarda dissabte i diumenge.

Les Seleccions Catalanes us necessiten!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes