10.10.11

Derrota pels pèls contra Portugal

En el Dia de les Seleccions Catalanes

09/10/11.

Un pavelló ple va servir per visualitzar el suport de la població de Mollerussa amb l’esport del tennis taula i les seleccions catalanes. El rival de Catalunya era la bona selecció portuguesa. El primer set va caure del costat de Catalunya amb una espectacular i molt ajustada victòria de Pere Navarro contra Diogo Silva per 3-2. Catalunya es posava un a zero en el marcador.

El segon partit enfrontava als dos millors jugadors de cada equip: Oriol Monzó i Diogo CArvalho. La victòria es va decantar pel jugador portuguès. Així doncs es començava el partit definitiu amb un empat a 1 en el total de partits.

 

La novetat de Catalunya, el jove jugador Marc Caymel s’enfrontava a un difícil objectiu, vèncer el teòricament superior Diogo Pinho. El català va perdre el primer set de forma clara però va poder recuparar-se en el segon i tot es decicí en un últim set guanyat de forma justa per Diogo Pinho. Segon partit i victòria en la competició per Portugal.

Catalunya:
Oriol Monzó: jugador del DKV Borges Grup Vall, 2n millor jugador català
Pere Navarro (Arteal de Santiago)
Marc Caymel (Falcons de Sabadell)
Entrenador: Ramón Mampel

Portugal:
Diogo Carvalho: Arteal Santiago
Diogo Silva (GD Toledos de Portugal)
Diogo Pinho (Club Burgos)
Entrenador: Antonio Jorge