10.10.11

Catalunya perd 3 a 9 amb Turquia

En el marc del Dia de les Seleccions

Mollerussa va acollir el primer partit de la selecció catalana de dards des del seu recent reconeixement internacional. El rival de Catalunya va ser la potent selecció de Turquia, país que acollirà el campionat d’Europa del 2012.

El partit es va jugar en format Round Robbin, és a dir, tots contra tots. El primer punt va ser per Catalunya de les mans de Doroteo Bermúdez que amb certa comoditat va guanyar a Emre Toros, millor jugador turc de l’actualitat. El segon partit el va perdre el jove de divuit anys, Fernando Gavilán a qui els nervis li van jugar una mala passada i no va baixar amb rapidesa la puntuació inicial de 501. El següent punt va caure altre vegada del cantó turc on en Bora Temizsoy, amb una tirada màxima de 180 punts va aconseguir el segon punt turc. 

El jugador català Dani Zapata va aconseguir l’empat amb un doble 20 final, però a partir d’aquí els turcs van entrar en calor i Emre Toros inicià la seva partida amb una tirada alta de 140 punts , i acabant amb un doble 16,  que va servir per donar aire a l’equip turc tot deixant el marcador en un igualat 2-3. A partir d’aquí el partit ja només va tenir color turc després d’aconseguir 5 punts de forma consecutiva.  Amb el partit decidit en Xavi Plà va sumar el tercer punt per Catalunya, i Emre va tancar la victòria de Turquia tot deixant el marcador final en un 3-9.

Catalunya: Antonio Muñoz, Xavier Plà, Laura Damont, Dani Zapata i Fernando Gavilán
Entrenador: Ramon Paz i Toni Gragera

Turquia: Emre Toros, Eser Tekin, Utku Karaca, Bora Temizsoy
Entrenador: Mete Ozdemirci