08.10.11

Victòria 7 a 2 en futbol sala davant França!

Clara superioritat catalana

La primera victòria catalana del Dia de les Seleccions 2011 ha arribat en el tercer partit internacional. La selecció catalana de futbol sala ha batut clarament França per 7 a 2 en un partit que han dominat de principi a fi.

Catalunya s’ha avançat mitjançant Moreno al minut tretze. Els francesos, a priori un rival molt superior, han empatat al minut 17 (Riccardo Saraiva). La igualtat ha durat ben poc ja que Gabri Farga ha posat el 2-1 només un minut després. Amb aquest resultat s’ha arribat a la fi de la primera meitat.

En la segona s’ha desfet la igualtat i en el minut 23 Bermudez feia el 3-1. A partir d’aquí Catalunya ha enllaçat 4 gols seguits fins deixar el marcador en 7 a 1. Riccardo Saraiva ha fet el segon gol francès a pocs segons del final en un xut llunyà que ha sorprès el porter català.

Catalunya s’ha mostrat molt compacta tot el partit i jugant al contraatac s’ha beneficiat de la major rapidesa i efectivitat dels seus jugadors. Cal destacar que les noves incorporacions (Moreno, Lopez i Tellez del Figueres, Bermudez del Sant Vicenç i Jordi Martin del Garriga) han donat un plus de competitivitat al combinat català.

En aquests moments a la plaça Manuel Bertran s’estan duent a terme les exhibicions de físic-culturisme, ball esportiu i biketrial, tots ells esports en què Catalunya competeix de forma oficial a nivell internacional i on els últims anys ha aconseguit uns grans resultats. En biketrial la selecció catalana ha guanyat els dos últims mundials i en físic-culturisme l’any 2011 Jordana de Haro va guanyar el campionat d’Euroapa  i Montse Tello el 2010 va ser campiona del món.