06.10.11

Catalunya – França de futbol sala

Dissabte a les 17:30h.

Catalunya disputarà un partit internacional contra una selecció francesa que s´ha reforçat amb nous jugadors. Els jugadors catalans només porten dues jornades de competició i això pot afectar el seu ritme de joc. Tot i això el seleccionador català, Juan Antonio Fernández confia plenament amb els seus jugadors i creu “que farem un bon paper tot i competir amb la difícil selecció francesa”.

Cal destacar que aquesta temporada la Federació Catalana de Futbol Sala ha crescut un 70% en nombre de clubs i jugadors i segons el president Jordi Eduardo “aquesta temporada comptem amb una categoria de Divisió d’Honor, dos territorials a la província de Barcelona, una de Girona, una lliga femenina i un juvenil. Això fa que la selecció catalana s’hagi reforçat amb nous jugadors que entren per primera vegada a una convocatòria de la selecció catalana”.

La selecció francesa, una de les millors d’Europa, s’enfronta a una Catalunya que torna com a 7 ena. del Mon, desprès del passat Mundial celebrat a Colòmbia el passat Març. Catalunya buscarà també treure a pista jugadors sots-21 de cara al proper Europeu sots-21 que es celebrarà el novembre a Ripoll.

La Federació Catalana aprofitarà aquest partit internacional per fer entrega del Trofeu de màxim golejador de la Temporada 2010-2011 al jugador de la selecció Marc Siñol Roig

Convocatòries

Catalunya: López, Tellez, Moreno, Siñol, Bermudez, Gabri,Martínez, Charly, Parets i Martín.
Entrenador: Juan Antonio Fernandez

França: Laurent Cambraye , Ruben Samba , Amine Mohand Ben Haddou , Riccardo Saraiva Neto , Luigi Ingrassia , Eddy Kakanda , Ayman Bouhaja, Tarek Sakali, Jérémy Manfrain, Medhi Arras, Jean-François Dottel
Entrenador: Angélo Messina