04.10.11

Johan Cruyff confirmat com a seleccionador català de futbol

Bona noticia per la projecció de la selecció de futbol

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic que Johan Cruyff seguirà al capdavant de la selecció catalana de futbol i per tant dirigirà Catalunya en el proper partit, que segurament serà per Nadal.

Amb l’entrada de la nova junta directiva presidida per Andreu Subies semblava que l’exentrenador del F.C.Barcelona tindria els dies comptats. Però després d’una trobada amb Subies que va tenir lloc el passat 23 de desembre sembla que la situació s’ha reconduït i podrem gaudir de l’experiència de Cruyff a la banqueta de la selecció catalana de futbol.

Recordem que el seu nomenament va comportar que la selecció catalana donés la volta al món generant unes grans expectatives i aconseguint que el futbol català fos més conegut. Ara només cal demanar que la FCF pugui organitzar partits de nivell i torni a portar la flama reivindicativa als partits de la nostra selecció.