30.09.11

El Dia de les Seleccions escalfa motors

Passi del documental Fora de Joc a Mollerussa

Aquesta tarda es podrà veure al Centre Cultural de Mollerussa (C/ Ferran Puig, 15) el documental Fora de joc que tracta sobre les traves que posa l’estat espanyol en contra del reconeixement internacional de les seleccions catalanes.

En ell si poden veure els testimonis de persones com el Ramon Bassiana (President de la Federació Catalana de Patinatge), l’Ivan Tibau, el Joan Laporta, i personatges en contra com Carmelo Paniagua, expresident de la Federación Española de Patinaje.

Després del vídeo el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, explicarà els processos d’internacionalització de l’esport català i les traves rebudes així com els èxits assolits fins ara, com el recent reconeixement dels dards.

L’hora d’inici serà dos quarts de nou del vespre i organitza l’activitat l’Ateneu Popular de la Plana d’Urgell.

Us hi esperem!