22.09.11

8 d’octubre: Mollerussa

Torna el dia de les Seleccions Catalanes

Mollerussa serà la primera seu de les terres de Lleida en acollir el Dia de les Seleccions Catalanes, una cita festiva i reivindicativa que té per objectiu esdevenir anualment el punt de trobada de tots aquells esports que competeixen internacionalment representant Catalunya. Les altres cites d’aquesta trobada han estat a Vic, Reus, Girona, Mataró i Tortosa

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, han signat aquest matí el conveni de col·laboració per organitzar aquesta trobada que tindrà, a banda de la vessant competitiva, un component més lúdic amb un seguit d’actes de caràcter festiu a càrrec d’entitats de Mollerussa i també amb exhibicions esportives de diferents especialitats, segons ha explicat Vinyals. La celebració tindrà, però, un ingredient singular ja que servirà per acollir l’estrena en competició a Catalunya de la recentment reconeguda selecció catalana de dards, ha afegit.

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa s’ha mostrat satisfet que la seva ciutat sigui seu d’aquest esdeveniment i s’ha ofert per poder acollir en un futur qualsevol esdeveniment que doni suport al reconeixement de les seleccions catalanes. En aquest sentit, ha dit que la capital del Pla d’Urgell té la sort de comptar amb unes instal·lacions esportives ben equipades i a l’alçada de poder albergar qualsevol esdeveniment d’envergadura.

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé, també ha volgut ser present a la signatura del conveni per donar suport des de la Generalitat a la iniciativa i ha agraït la disposició de l’Ajuntament per acollir-la. També ha fet una crida a la participació ciutadana tant des de Mollerussa com des de la resta del territori.