21.09.11

Catalunya debuta amb victòria al mundial de dards

Després del seu reconeixement internacional

Arran de l’aprovació ahir a Castlebar (Irlanda) de l’entrada de la Federació Catalana de Dards a la World Dards Federation, la selecció catalana ha pogut debutar avui mateix en un mundial de dards.

Les primeres en jugar han estat les jugadores de la selecció catalana femenina i ho han fet amb victòria contra Lituània per 4 a 0. Posteriorment però han perdut dos partits contra seleccions més potents com són Suècia (1-4) i Holanda (0-4). Aquestes dues derrotes i el fet que només passen els dos primers de cada grup fa que la nostra selecció hagi quedat eliminada de la competició.

En categoria masculina Catalunya ha debutat amb derrota per 4 a 9 contra Austràlia. Els jugadors catalans han patit els nervis del debut i han perdut tot i tenir possibilitats de guanyar ja que el joc australià tampoc ha estat molt superior al català.
Aquesta tarda Catalunya es jugarà el passi a segona ronda contra Dinamarca, República Txeca i Illa de Mann. Segons els pronòstics la nostra selecció pot guanyar la Rep. Txeca i l’Illa de Mann i s’hauria de jugar la classificació amb Dinamarca ja que com en categoria femenina passen els dos primers de grup.

Ahir a les 8 del vespre va tenir lloc la cerimònia d’obertura amb desfilada de les seleccions i discurs del president de la internacional felicitant l’entrada de nous membres a la WDF, entre ells Catalunya.