19.09.11

La selecció catalana de curses de muntanya revalida la Copa del Món

En l’última prova disputada a Itàlia

Com ja va essent habitual, cosa que dóna més mèrit al potencial català de curses de muntanya, la selecció catalana va guanyar la seva setena Copa del Món consecutiva. L’equip català sortia com a favorit en aquesta última prova ja que comandava la general amb 66 punts d’avantatge respecte la selecció basca, segona classificada.

Els millors resultats individuals van ser la sisena posició tant masculina (Pere Aurell) com femenina (Laia Andreu). Els guanyadors de la prova italiana van ser l’anglès Tom Owens i la italiana Emanuela Brizio.

La selecció catalana es va veure acompanyada al podi final de la Copa del Món per Luis Alberto Hernando (guanyador individual masculí) i per la basca Oihana Kortazar (guanyadora femenina).

La selecció catalana va arribar ahir mateix a la nit a l’aeroport del Prat i va ser rebuda pel president de la FEEC, Jordi Merino, i pel director del CCE, Albert Marco, que van felicitar a corredors i tècnics pel seu gran resultat.

Felicitats!