14.09.11

8 d’octubre: Dia de les Seleccions 2011 a Mollerussa

Torna la festa de les seleccions catalanes

Mollerussa serà la seu del Vè Dia de les Seleccions Catalanes. La població del Pla d’Urgell recull el testimoni de Tortosa i segueix Vic, Reus, Girona i Mataró com a poblacions que han acollit la diada.

Les principals atraccions del dia seran els partits internacionals de futbol sala (contra França), tennis taula (contra Portugal) i un tercer encontre per confirmar. Acompanyaran els partits zones per practicar i conèixer els esports reconeguts, exhibicions de ball esportiu, biketrial i altres esports en què Catalunya competeix internacionalment, i també activitats culturals per acabar de fer una gran jornada.

El Dia de les Seleccions Catalanes vol ser un espai de reivindicació però també de difusió dels esports en què Catalunya competeix internacionalment.

A través del web anirem informant del programa i de totes les activitats que faran que Mollerussa sigui per un dia el centre de les seleccions catalanes.

El proper dissabte 8 d’octubre us esperem a Mollerussa per donar suport al reconeixement internacional de les nostres seleccions!