12.09.11

Una Nació, una Selecció

L’11 de setembre també es reivindica Seleccions Catalanes

 

Com cada any la reivindicació al voltant de les Seleccions Catalanes i el seu reconeixement internacional va estar present a la Diada nacional de Catalunya. A la fira d’entitats dels Països Catalans, que organitza Gent de la Terra a Barcelona, es va poder gaudir durant tot el dia de tres dels esports en què Catalunya competeix internacionalment: pitch&putt, bowling (bitlles catalanes) i korfbal.

Precisament el korfbal va tenir una especial rellevància degut a que Catalunya va guanyar ahir mateix el torneig 4 nacions contra Alemanya, Anglaterra i Rússia i que la Federació Catalana de Korfbal està fent una campanya pública de cerca de suports per poder anar al mundial de la Xina del proper octubre. El moment més seguit va ser quan diferents integrants de la selecció de korfbal es van apropar a l’estand de la Plataforma per a fer una demostració de l’esport.

 

La parada de la Plataforma va rebre durant tot el dia mostres de suport i gent interessant-se per a fer-se col·laborador de l’entitat. A més a més molta gent va poder comprar material de les seleccions catalanes per lluir-lo amb orgull en la Diada nacional però també durant tot l’any.

 

Al matí també vam rebre la visita del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, i del Director del Consell Català de l’Esport, Albert Marco. Juntament amb membres de la Plataforma Proseleccions, encapçalats per Xavier Vinyals, i aficionats de les Seleccions Catalanes es van fer una fotografia en suport a la reclamació del reconeixement internacional de les nostres seleccions.

 

Des de la Plataforma Proseleccions volem agrair la feina dels voluntaris i també totes les mostres de suport rebudes.

 

Una Nació, una Selecció!