12.09.11

Catalunya guanya el 4 Nacions de korfbal

Tres victòries en tres partits

La seleccio? catalana de korfbal ha guanyat aquest passat cap de setmana el torneig 4 nacions disputat al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona. Catalunya ha guanyat els tres partits del campionat i ha quedat campiona per davant d’Anglaterra, Alemanya i Rússia.

El torneig va començar molt bé per Catalunya ja que divendres en el partit inaugural va guanyar a Rússia per 23 a 17. L’equip dirigit per Tilbert la Haye va demostrar el seu bon nivell de joc i tot i l’inici igualat va acabar guanyant amb comoditat. Per part catalana la màxima anotadora va ser Vanessa Viana amb 5 gols i cal destacar també els 4 gols d’Òscar Hernández en tant sols 10 minuts.

La segona jornada de la competició (dissabte) va destacar per la gran igualtat en els marcadors com ho demostra que els tres partits disputats van acabar amb una diferència de només 1 punt i dos dels tres es van decidir al gol d’or. Anglaterra va guanyar els dos partits amb gol d’or contra (15-14) Rússia i Alemanya (10-9). Catalunya va guanyar també per un sol gol (14-13) a Alemanya i va patir fins al final ja que els jugadors alemanys van errar diverses jugades que haurien posat l’empat en el marcador.

Així doncs quedava tot pendent del partit de diumenge entre Catalunya i Anglaterra. L’equip anglès va quedar en 7a posició en l’últim mundial i semblava que havia de ser un rival molt dur pels catalans. Però al final no va ser així ja que a la mitja part Catalunya dominava per un clar 10 a 4.

Els anglesos semblava que despertaven a l’inici de la segona meitat però en cap moment van suposar un perill i Catalunya va aguantar l’avantatge aconseguint una renda com a mínim de cinc punts. El resultat final va ser de 20 a 14 amb la destacada actuació de Xavi Blàzquez (7 punts) i de Sergi Gabriel (5 punts).

El partit contra Anglaterra va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport que va poder gaudir de la victòria catalana com també ho van fer les quasi 500 persones que van assistir al partit. La gent de la Federació Catalana de Korfbal va mostrar el seu entusiasme per la victòria i també perquè el campionat ha servit per recollir suports i apropar-se cada dia més a l’objectiu de poder anar a la Xina a disputar el mundial.

Fotografies del torneig

Felicitats!

Resultats
Divendres:
Catalunya 23 – Ru?ssia: 17

Dissabte:
Ru?ssia: 14 – Anglaterra: 15 (Gol d’or)
Catalunya 14 – Alemanya: 13
Alemanya: 9 – Anglaterra: 10 (Gol d’or)

Diumenge:
Ru?ssia: 13 – Alemanya: 16