08.09.11

Un 4 nacions de korfbal per reivindicar

De divendres a dissabte a Barcelona

De divendres a dissabte a Barcelona

Com cada any pels volts de l’11 de setembre, la Federació Catalana de Korfbal organitza un dels tornejos més importants d’Europa a Barcelona: la Copa 4 Nacions. Aquest any els rivals de Catalunya seran Rússia, Anglaterra i Alemanya, que juntament amb Holanda, Bèlgica i Portugal són les millors seleccions europees. 

El torneig servirà per dues coses ben diferents. La primera, posar a punt la selecció catalana que hauria de participar a l’octubre al Mundial que es disputa a la Xina. I la segona, aconseguir el màxim de suport econòmic per poder anar al mundial. 

La Federació Catalana de Korfbal ha preparat un torneig molt interessant a nivell esportiu i atractiu per tot aquell a qui li agradi el korfbal o bé vulgui conèixer aquest esport.
L’entrada a tots els partits serà gratuïta menys al partit de diumenge entre Catalunya i Anglaterra que vol servir per seguir recaptant suports i diners per aconseguir que Catalunya pugui viatjar a la Xina al mundial de l’octubre. En aquest cas el preu serà simbòlic de 3€. Igualment s’ha previst una fila 0 per aquelles persones que vulguin col·laborar amb una quantitat molt gran.

El Secretari General de l’Esport, Ivan tibau, assistirà al partit de diumenge i estarà acompanyat pel President de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals. Així quedarà palès el suport del govern i de la Plataforma a la Federació Catalana de Korfbal i a totes les seleccions reconegudes. Us esperem a tots i a totes els dies 9,10 i 11 de setembre al Pavelló Olímpic de la Vall Hebron (Pg. Vall d’Hebron 166-167, Barcelona). Partits i horaris

– Divendres dia 9 de setembre a les 20:00 h. Catalunya – Rússia.
– Dissabte dia 10 de setembre a les 17:00 h. Rússia – Anglaterra.
– Dissabte dia 10 de setembre a les 18:30 h. Alemanya – Catalunya.
– Dissabte dia 10 de setembre a les 20:00 h. Alemanya – Anglaterra.
– Diumenge dia 11 de setembre a les 11:00 h. Rússia – Alemanya.
– Diumenge dia 11 de setembre a les 12:45 h. Catalunya – Anglaterra

Nota de premsa i convocatòries de les seleccions