01.09.11

La selecció catalana de korfbal necessitala teva ajuda!

Catalunya és una de les favorites per quedar entre els 7 primers classificats al mundial de korfbal de la Xina que es disputarà a l’octubre. Però ara mateix la participació catalana penja d’un fil doncs la Federació Catalana de Korfbal no pot fer front a la despesa de viatge i allotjament. Les retallades que pateixen les Federacions Catalanes i la manca de suport públic i privat fa que ara mateix la selecció catalana de korfbal estigui a punt de declinar la seva participació al mundial.

Recordem que la Federació Catalana de korfbal va ser la primera federació esportiva catalana reconeguda per la seva Federació Internacional, l’any 1999.

Des de la Federació Catalana de Korfbal s’està duent a terme una campanya per recollir aportacions i així poder portar el nom de Catalunya a la Xina i demostrar el gran nivell esportiu que tenim com a país. Podeu trobar tota la informació i el número de compte a www.korfbal.cat

Us fem arribar la demanda d’ajuda de la Federació Catalana de Korfbal així com la informació per a col·laborar-hi.

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes

Federació Catalana de Korfbal

La selecció catalana de korfbal participa a les competicions internacionals des de 1999, lluint amb orgull i absoluta normalitat el nom de Catalunya arreu del món. Els bons resultats i la progressió estel·lar de la nostra selecció la situen 5a d’Europa i 8a del rànquing mundial.

A final d’octubre es celebra a la Xina el campionat del món i Catalunya s’ha guanyat la plaça per participar-hi amb molt bon pronòstic! És una fantàstica oportunitat per deixar ben alt el llistó i pujar al podi amb la selecció catalana millor preparada de la història.

Però la participació de Catalunya al Mundial de korfbal està seriosament en perill per la manca de recursos i de finançament, les retallades en les subvencions i l’endarreriment dels ingressos previstos.

Som conscients del moment econòmic que vivim, però no podem ni volem renunciar a la possibilitat que Catalunya pugui optar a les medalles del mundial de korfbal, i per això fem una crida al suport de les persones i entitats amb sensibilitat pel korfbal i per la participació de les seleccions catalanes en competicions internacionals.

Ajudeu-nos a fer-ho possible!

Podeu col·laborar participant en el sorteig d’un viatge a Xina per a dues persones per animar la selecció al mundial. Podeu adquirir les butlletes per 2,50€ a través de la pàgina web www.korfbal.cat .

Si voleu donar suport en persona, no falteu a la cita de la Copa 4 Nacions els dies 10 i 11 de setembre al pavelló Olímpics Vall d’Hebron (Barcelona) i que es disputaran Catalunya, Rússia, Anglaterra i Alemanya. Podreu adquirir entrades pel partit que Catalunya disputarà el diumenge 11 de setembre, que es posaran a la venda a la mateixa instal·lació i s’obrirà una Fila 0.

Per últim, també podeu fer aportacions voluntàries al compte corrent d’unnim 2107-0013-38-3141501584 . En cas de no reunir els diners necessaris, es retornaran les aportacions. Per això, en el moment de fer l’ingrés convé indicar “mundial xina” i afegir un telèfon de contacte.

Via el web de la Federació Catalana de Korfbal, www.korfbal.cat informarem en tot moment de l’estat de la campanya de recerca de suport per la nostra selecció per tal de garantir total transparència. L’objectiu és aconseguir reunir 27.000€.
Fem-ho per l’esport català i per Catalunya!

Us ho demanem les jugadores i els jugadors de la selecció catalana de korfbal i els representats de la Federació.