01.09.11

La selecció catalana de korfbal necessita la teva ajuda

Per anar al Mundial de la Xina

Per anar al Mundial de la Xina

La greu situació econòmica que pateixen les federacions catalanes fruit de la crisi econòmica i de la situació financera de la Generalitat fa que l’esport català no pugui competir al món com a tal. Un exemple molt clar és la dificultat perquè la Selecció Catalana de korfbal pugui anar al Mundial de la Xina on esperava fer un gran paper i lluitar per quedar entre les tres primeres del món.

La Federació Catalana de Korfbal es troba en una complicada situació que fa que ara mateix no pugui assumir les despeses del viatge, que sumen un total de 27.000 euros entre viatge i estada. El fet que Catalunya no participi al mundial seria un cop molt dur a nivell internacional ja que l’any 2012 Barcelona ha de ser la seu del mundial sub23 de korfbal i també perquè es veuria trencada la bona progressió de la selecció catalana dins el panorama mundial.

Recordem que la Federació Catalana de korfbal va ser la primera federació esportiva catalana reconeguda per la seva Federació Internacional, l’any 1999.

Des de la Federació Catalana de Korfbal s’està duent a terme una campanya per recollir aportacions i així poder portar el nom de Catalunya a la Xina i demostrar el gran nivell esportiu que tenim com a país. Podeu trobar tota la informació i el número de compte a www.korfbal.cat

Una Nació, una Selecció!