30.08.11

Sandra Torrents 12a a la Copa d’Europa de Campions de Bowling

Bona actuació catalana

La catalana Sandra Torrents va aconseguir acabar en dotzena posició en la Copa d’Europa de Campions de bowling que es va disputar a Lahti (Finlàndia) del 15 al 22 d’agost. Amb 4539 pals i una mitjana de 189,10 la jugadors catalana de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling va obtenir una meritòria posició que va arrodonir amb la tercera plaça a la prova d’oli curt.

El representant masculí de la FCBB, Moisés Pérez, es va classificar en 23è lloc amb un total de 4458 pals i una mitjana de 185,8.

Els guanyadors finals de la competició van ser la jugadora local Krista Pöllänen en categoria femenina i l’austríac Thomas Gross en categoria masculina. En la Copa d’Europa hi van participar 38 esportistes femenines i 40 masculins.

http://www.etbf.eu/history/ecc/lists/ECC2011.pdf