18.08.11

Catalunya tercera al mundial de beach tennis

Derrota en semifinals davant d’Itàlia

La selecció catalana de beach tennis (tennis a la platja) va aconseguir la tercera posició i per tant la medalla de bronze en el passat campionat del món disputat a Itàlia del 29 al 31 de juliol.

L’equip català va perdre en semifinals contra la potent selecció italiana, amfitriona i campiona mundial en les últimes 9 edicions. Catalunya va estar a punt de donar la sorpresa ja que va perdre per 2 partits a un contra un rival que mai havia perdut cap partit en un mundial.

La victòria catalana va venir de la parella formada per Martí Magriñá i Cristobal Ramirez que van sorprendre a la selecció italiana i a tot el públic assistent. Posteriorment les catalana Gemma Egea i Alba Gamell van perdre el seu partit contra les germanes Brunelli i en el partit de desempat en parelles mixtes la victòria va ser pel combinat italià.

A part del campionat per nacions, van disputar-se diferents campionats oberts per categories i edats.

Cal destacar que la catalana Gemma Egea, que va fer parella amb la jugadora italiana Patrizia Ortali, va aconseguir l’or en dobles femení amateur aconseguint que per primera vegada en la història sonés l’himne nacional català en un campionat del món.

Altres resultats destacats dels esportistes catalans van ser:

Martí Magriñá bronze en Sub-21
Martí Magriñá i Jorge Herrero bronze en dobles masculí
Marti Magriñá i Gemma Egea bronze en mixtes de Volley Racket
Anna Masfarné i Emma Sandoval bronze en dobles femení de Volley Racket i Beach Tennis amateur.

Des de la Plataforma Proseleccions volem felicitar als nostres esportistes així com a l’Associació Beach Tennis Catalunya pels bons resultats obtinguts i també per la tasca desenvolupada els darrers dos anys en l’organització de proves internacionals i d’un circuit estable de beach tennis a Catalunya.