02.08.11

Campions del món!

Catalunya revalida el títol en biketrial

La selecció catalana de biketrial s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona del món per segona vegada consecutiva. La prova definitiva s’ha disputat a Sant Miquel de Campmajor (Pla de l’Estany), on els pilots catalans han fet bons els pronòstics i han mantingut la primera posició que havien aconseguit la setmana passada a Brezova, República Txeca.

Catalunya ha revalidat el títol aconseguit l’any 2010 i ho ha fet gràcies a les victòries de Dani Comas en categoria èlit i de la Gemma Abant en categoria femenina. El pilot de Gavà ha aconseguit el vuitè títol mundial individual després d’una prova molt dura per les condicions climatològiques que han portat un terreny fangós i molt relliscós. Comas ha guanyat seguit molt de prop pel japonès Kazuki Terai que ha acabat segon.

En categoria femenina, Gemma Abant va vèncer ahir en la prova d’aquest cap de setmana i va sumar el seu tercer títol, després d’haver-se proclamat vencedora els anys 2008 i 2009. La seva germana bessona, Mireia Abant, vigent campiona, va ser segona i es va fer amb el sots-campionat.

En les altres categories cal destacar la tercera plaça de la prova i del campionat per l’Alan Rovira en categoria Poussin i Armand Mollà en categoria Júnior, la victòria en la prova de Joan Busquet en la categoria senior i la quarta posició i subcampionat final de Rafael Tibau també en senior.

Resultats de la prova de Sant Miquel de Campmajor
Classificació final per països

Catalunya ha guanyat el títol per nacions per davant del Japó, Eslovàquia, República Txeca i Espanya.

Felicitats campions!