28.07.11

La Selecció de Catalunya de beach tennis al Mundial

Del 28 al 31 de juliol a Marina de Ravenna (Itàlia)

Per segona vegada la selecció catalana de beach tennis (tennis a la platja) participarà en un mundial de l’especialitat. El campionat organitzat per la IFBT (International Federations Beach Tennis) es disputarà a Maria de Ravenna (Itàlia) del 28 al 31 de juliol.

La selecció catalana estarà formada per dues parelles masculines i dues femenines. En concret, els esportistes que representaran Catalunya seran la Gemma Egea, Alba Gamell, Emma Sandoval, Anna Masfarné, Cristòbal Ramírez, Martí Magriñá, Jorge Herrero i Marc Santin.

L’any passat Catalunya va quedar en quarta posició i aquest any la nostra selecció aspira a pujar al podi i quedar entre els tres primers.

Les competicions per nacions es disputaran de dijous a dissabte de nit, i les finals tindran lloc diumenge a partir de les quatre de la tarda.

L’ABTCat (Associació Beach Tennis Catalunya) va ser fundada l’any 2009, està afiliada a la IFBT des del 2010 i és la representant de la federació internacional a Catalunya. L’ABTCat en aquest dos anys d’existència ha organitzat un campionat internacional inscrit en la World Cup l’any 2010, i el primer europeu el 2011. A Catalunya, es diputa un Circuit Català de Beach Tennis amb unes 12 proves en diferent poblacions catalanes.

Per a més informació podeu consultar el web: www.abt.cat

Selecció catalana de beach tennis que va participar al mundial 2011